GoPro Hero accessoires en toebehoren

GoPro accessoires

Meer doen moet je GoPro? Bekijk hier alle accessoires die beschikbaar zijn voor de GoPro camera. Behuizingen, extra koppelstukjes, bevestiging voor op helm, geheugenkaartjes, en dat zijn nog niet eens alle accessoires die beschikbaar zijn voor de GoPro Hero camera.
Niet op zoek naar accessoires voor je GoPro Hero 3, maar naar een GoPro Hero 3 actioncam? Kijk dan eens hier.

GoPro 3D behuizing

Plat beeld is maar saai, ook al zijn de video's nog zo spectaculair. Voeg een extra dimensie toe aan de GoPro video's en neem ze op in 3D! Met de speciale behuizing, koppelkabel en twee GoPro camera's is het mogelijk! Met deze set maak je voortaan in plaats van de platte beelden een exte 3D opname met je GoPro camera's!

Prijzen GoPro 3D behuizing

De 3D case voor de GoPro Hero 2 is verkrijgbaar bij onderstaade winkels

€ 115

GoPro Chest Mount Harness

Met de GoPro Chest Mount Harness bevestig je je GoPro camera gemakkelijk en stevig op je borst. De Chest Mount Harness is bruikaar met vrijwel iedere GoPro camera. Je bevestigd de camera namelijk met een GoPro Quick-Release behuizing.

Prijzen GoPro Chest Mount Harness

De GoPro Chest Mount Harness is verkrijgbaar bij onderstaade winkels

€ 49,95

GoPro HERO 3 Li-Ion Accu

Net een mooie filmopname aan het maken met je GoPro en dan is de accu leeg! Hierdoor mis je net dat ene shot, zonde! Zorg ervoor dat je altijd een extra accu voor je GoPro Hero 3 bij je hebt. Deze accu voor de GoPro Hero 3 kun je gebruiken op de GoPro Hero 3 White Edition, Silver Edition en Black Edition. Verleng de gebruiksduur van je GoPro Hero 3 en mis nooit meer een actie!

GoPro Hero3 Accu

Prijzen GoPro Hero3 accu

De GoPro Hero 3 accu is verkrijgbaar bij onderstaade winkels

€ 29,95

Anti Fog Inserts voor GoPro Hero3

Als je met vochtige omstandigheden en temperatuurverschillen wilt filmen met je GoPro Hero3 actioncam ken je het vast wel: beslagen behuizing waardoor de film wazig wordt. Voorkom dat de behuizing beslaat met deze handige vochtvreters voor in de behuizing van je GoPro Hero 3! De verpakking bevat 12 stuks zodat je er een tijdje mee vooruit kunt!

Anti Fog GoPro Hero3

Prijzen GoPro Anti Fog pads

De GoPro Hero 3 Anti Fog (anti-aanslagdoekjes) zijn verkrijgbaar bij onderstaade winkels

€ 25,99

GoPro Hero3 Wifi Remote

Met de GoPro Hero 3 Wifi remote maak je zonder de GoPro aan te raken foto's, start je de opnamen en stop je de camera. Met deze Wifi afstandsbediening voor je GoPro Hero 3 heb je alle vrijheid!

GoPro Hero3 Wifi remote

Prijzen GoPro Hero 3 Wifi remote

De GoPro Hero 3 Wifi remote is verkrijgbaar bij onderstaade winkels

€ 115,00